in Crescendo

25.08.17

Creixem. És inevitable. Ens fem grans, madurem. Des d’una finestra encara podem veure els infants que vam ser un dia.

In Crescendo proposen un viatge musical, temporal i emocional a través dels records i la memòria: endinsar-nos en un món ben petit –que a ulls d’un nen sembla immens–. La por, els somnis, la màgia, la superació, els jocs, la televisió... El nou espectacle n’esdevindrà una reinterpretació a través de la música, amb arranjaments únics de Lluís Pérez Cansell.

Ens enfrontem a cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres acompanyades d'instruments en directe -interpretats pels mateixos membres del grup-. El repte: versionar de manera sorprenent una bateria de temes coneguts per tota mena de públics, tonades que ocupen un espai al subconscient de qualsevol persona.

Entre aquests temes trobarem: hits de cinema, alguna cançó de bressol, jingles publicitaris i melodies televisives, un vals clàssic, un medley de jocs i cançons populars i, fins i tot, cançons originals del grup.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR