Faqs

Tot el que et cal saber del festival White Summer 2018

1. En què consisteix el festival?

White Summer és un festival que combina les últimes tendències en arts escèniques, disseny, gastronomia i música (concerts i espectacles) d'autor. El Festival té lloc a la Masia Mas Gelabert, de Pals, un espai únic.

Un ambient incomparable, activitats per a totes les edats, una cuidada selecció de botigues efímeres, food trucks i propostes gourmet per a tots els gustos, la millor música i infinitat d’espectacles conflueixen per a crear una vivència inoblidable.

 

2. Quan se celebra el festival?

White Summer 2018 se celebrarà ininterrompudament del 4 al 26 d’agost, de les 18:00 fins la 01:00 de la matinada.

 

3. On es celebra el festival?

El festival es celebra a la masia Mas Gelabert a Serres de Pals, Pals. 17256 Girona.

 

4. Es pot aparcar?

Sí. Disposem de pàrquing gratuït de cotxes, motos i bicicletes per al públic del festival.

 

5. Els nens han de pagar?

No. Els nens menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta.

 

6. Quin preu té l’entrada?

El preu de l’entrada és de 7 euros.

 

7. Puc pagar amb targeta als diferents establiments presents al recinte del festival?

S'accepta el pagament amb targeta en tots els espais del festival, així com la taquilla d’accés. En el recinte del festival no hi ha cap caixer automàtic. Les compres que es vulguin fer dins el recinte es podran realitzar en efectiu i mitjançant targeta.

 

8. Puc sortir i tornar a entrar del recinte?

Per sortir i tornar a entrar al recinte cal demanar un segell a qualsevol dels accessos d’entrada i sortida del festival.

 

9. Hi ha algun límit d’edat per entrar al festival? Hi poden accedir els animals de companyia?

No hi ha cap restricció d’edat per entrar al festival. White Summer és la cita de l’estiu on tothom hi té cabuda, dels 0 als 99 anys i més.

Els animals de companyia estan permesos sempre que estiguin lligats en tot moment. És obligatori portar bosses per recollir les necessitats de l’animal. Entre tots cal cuidar l’entorn que ens envolta.

 

10. Què succeeix en cas de pluja?

Els dies de pluja o vent, l’activitat prevista segueix, sempre que no hi hagi risc pels visitants o treballadors. Una vegada s’hagi accedit al recinte no es retornarà l’import de les entrades en cas d’incidències meteorològiques.

 

11. Puc connectar-me a internet?

Sí. Disposem de xarxa Wi-Fi gratuïta per a tots els visitants. Tots els usuaris de la xarxa Wi-Fi entraran al sorteig de grans premis.

 

12. Què puc fer si durant la visita a White Summer perdo alguna cosa?

A White Summer disposem d’un servei d’objectes perduts. Només cal apropar-se al punt d’informació i allà t’atendran. Una altra opció és enviar un correu electrònic a info@whitesummer.esi procurarem ajudar-te.

 

13. El festival disposa de serveis sanitaris?

Sí. El festival disposa de punt sanitari de primers auxilis. En cas necessari d’atenció, podràs dirigir-te al punt d’informació i un membre de l’equip del festival t’acompanyarà fins el punt de servei sanitari. També cal recordar que existeixen banys per a persones amb mobilitat reduïda.

 

14. Si la meva dieta alimentària és especial, quins serveis puc trobar a White Summer?

Existeixen diferents opcions alternatives gastronòmiques als punts de restauració. Trobaràs opcions de menjar vegetarià, ecològic, sense gluten i vegà.

 

15. Es pot entrar menjar al festival?

No. Està prohibit entrar menjar i beguda al recinte. Només es permet l’entrada de menjar per als infants i nadons.

 

16. Es pot fumar dins el recinte?

White Summer se celebra majoritàriament en un espai exterior on es pot fumar. Està prohibit llençar burilles a la gespa. El recinte disposa de papereres i cendrers habilitats.

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR