Dia de la solidaritat

L'Obra Social "la Caixa" torna a treballar amb White Summer, aquest any de la mà de la Fundació Ramon Noguera.

Durant aquesta setena edició del festival White Summer, tornem a celebrar el Dia de la Solidaritat, gràcies a L'Obra Social "la Caixa". Un dia ple de sorpreses i una programació especial, en què L'Obra Social "la Caixa" destinarà un euro per cada visitant als projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

El dia 9 d'agost, us convidem a venir a White Summer per gaudir del Dia de la Solidaritat amb l'actuació itinerant de De Peluix, concerts acústics de Gringo Tzarr i Biutysoul, una masterclass de ioga, un concert de la coral de l'escola Sol i Solfa, l'actuació del Club de Rítmica Girona i la nostra companyia de ball White Summer. A més, a les 22.30 de la nit, podreu gaudir de la veu i la trompeta d'Andrea Motis & Joan Chamorro Trio

La Fundació Ramon Noguera és una organització d'iniciativa social sense ànim de lucre que té la missió de treballar per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, per tal de contribuir a la creació d’una societat més justa i inclusiva.

Amb aquesta col·laboració, l'Obra Social "la Caixa" també ens acosta la Fundació Ramon Noguera, gràcies a un espai on vendran les joies i complements de moda de la marca lafundació. Productes artesanals que es dissenyen i s'elaboren a l'entitat. L'estand estarà obert al públic entre el 18 i el 26 d'agost, de 18h a 1h, a White Summer.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR