White Summer

El WHITE SUMMER és un festival innovador, eclèctic i singular, que disposa de les tendències més innovadores en shopping creatiu, gastronomia i oci d’autor. Durant 23 dies i en un entorn excepcional – la Masia Mas Gelabert de Pals –, una acurada selecció de pop-up stores, food-trucks i artistes, i una extensa agenda d’activitats per a totes les edats, des de les 5 de la tarda fins a la 1 de la matinada, ofereixen una experiència immillorable a tots els assistents. Una infinitat de sensacions, sorpreses, inspiració i bons moments que conflueixen en aquest magnífic espai ple de màgia i de color.

White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer

Essència White Summer

White Summer neix l’any 2012 d’una conversa entre amics i sense cap altre objectiu que crear un projecte especial i renovador, una plataforma on es respirés bon ambient i molta creativitat. Així es va crear aquest event singular que uneix oci, comerç, gastronomía, art i música. La primera edició va cautivar a 5.000 visitants i va ser el tret d’inici per fundar el que avui s’ha convertit en un icònic festival de la Costa Brava.

White Summer és molt més que un market, és un festival en el sentit més ampli de la paraula, és una celebració de la vida i una forma de comunicar artesania, marques de renom, art i cultura en un entorn sense tabús.

La Masía Mas Gelabert, ubicada a Serres de Pals, és l’enclavament on tenen lloc un sense fi de sensacions, un espai natural i gens convencional en el cor de la Costa Brava. La masía empordanesa del segle XIII està envoltada d’arrossals i és l’entorn perfecte per a que sorgeixi la màgia en una nit d’estiu.

La creació d’aquest espai de cultura i disseny emergent es va concebre com una oportunitat necessaria per estendre ponts i integrar conceptes com la moda, l’art, l’artesania, l’amor per els animals, la música o la solidaritat en un espai únic.

El festival posseeix una peculiaritat que el distingeix de la resta, es basa en el bé comú, en proporcionar ajudes i crear sinergies entre petits i grans empresaris com una força expansiva. Un aprenentatge per una millor versió de nosaltres, del comerç i de la vida.

WHO WE ARE

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis