White Summer

White Summer és un festival innovador, eclèctic i singular que disposa de les últimes tendències en comerç creatiu, gastronomia i oci d’autor. Durant 23 dies, una acurada selecció de botigues efímeres, seus de restauració, artistes i una àmplia agenda d’activitats per a totes les edats, des de les 18:00 de la tarda fins la 01:00 de la matinada, ofereixen una experiència immillorable a tots els assistents.

En la seva sisena edició, White Summer és un festival que celebra l’art de viure, un espai que transforma consumidors en exploradors, on famílies i amics vénen a alliberar-se, a sacsejar la rutina quotidiana i gaudir cada un dels seus racons.

Entusiasme, sorpreses, inspiració i plenitud conflueixen per festejar junts que l’estiu és més que una estació; a White Summer l’estiu és un sentiment.

White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer
White Summer

El festival White Summer està ubicat a Serres de Pals, en un indret excepcional: La Masia Mas Gelabert, una rústica masia empordanesa del segle XII, envoltada dels arrossars del parc natural Montgrí – Illes Medes; un entorn insòlit i gens convencional al cor de la Costa Brava.

Aquest emplaçament únic es converteix, del 5 al 27 d’agost, en un lloc fascinant, en el qual més de 100.000 assistents tenen l’oportunitat de viure una experiència genuïna, creativa i vibrant.

El festival icònic i capdavanter posseeix una peculiaritat que el distingeix de la resta: Es basa en el bé comú i en proporcionar ajudes i crear sinergies entre petits i grans projectes com una força cohesionadora. La creació d’aquest esdeveniment que acull cultura i disseny emergent es va concebre com una oportunitat necessària per estendre ponts i integrar conceptes com l’art, l’artesania, la moda, l’amor per tots els éssers, la música, el pensament i el comerç. Un aconteixement solidari d’aprenentatge per esdevenir una millor versió de nosaltres i entendre la vida.

Creatively yours.

WHO WE ARE

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR