Art on paper

Del 21.08.17 al 24.08.17
ART

Art on Paper és un certamen de pintura i dibuix ràpid basat en el concepte de batalla d’art en què els participants mostren el seu talent artístic amb el dibuix i la il·lustració durant una acció d’art en viu. Participar en Art on Paper dóna l’oportunitat a tots els estudiants seleccionats de l’Escola Municipal d’Art de Girona a exposar a la fira White Summer.

Es tracta d’una batalla per reivindicar l’art i els seus artistes, estimular el gust per la pintura en viu, premiar el talent i el caràcter artístic propi i apreciar el seu valor patrimonial a través de la subhasta que tant potencia els artistes i dóna suport a les accions vinculants en pro de la cooperació i la solidaritat.

L’objectiu final és la creació d’un esdeveniment social i visual en el qual 10 artistes accepten mostrar el seu procés creatiu en un repte de pintura ràpida com una proposta d’art d’acció.

Els pintors utilitzaran eines i mètodes per la pintura acrílica en base a magenta, cian, groc, blanc i negre i l’ús de rotuladors i esprais.

Amb la participació de l’Associació El Trampolí.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR