Katia Walls i Victòria Peñalver - El Referencial de Naixement

08.08.17

 

 

Des de la seva creació als anys 80, el referencial de naixement, que hom calcula a partir de la data de naixement, ha esdevingut una eina formidable per a la solució de conflictes personals i de relació. Ajuda a la psicoteràpia, al coaching, a la creativitat, i als recursos humans. Com a llenguatge simbòlic, ens permet desxifrar el significat de certs esdeveniments en les nostres vides per extreure’n lliçons de saviesa.

Inspirat en part pel foto-llenguatge, anima a utilitzar símbols per a desenvolupar la reflexió i la creativitat. El referencial de naixement és un mètode de coneixement propi que permet donar vida als arquetips del Tarot des de la pròpia experiència. Com a model de l'estructura dels humans i de l’univers, el referencial de naixement ofereix als terapeutes, als pedagogs i a tots els interessats, una eina conceptual i pràctica per a qualsevol procés de desenvolupament interpersonal i de curació, tant per l'individu com per l'empresa.

 La conferència serà impartida per Katia Walls, practicant i formadora acreditada per Georges Colleuil, creador del referencial de naixement, i comptarà amb l'assistència de Vicky Peñalver.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR