Política de privacitat

White Summer, S.L.U, amb domicili social a carrer Valero 10, entresol (Barcelona 08021), amb CIF número B-66619909, (en endavant, White Summer) li informa que les dades de caràcter personal proporcionades per l’usuari o a les que White Summer accedeixi com a consequència de la seva navegació i/o solicituds a través del formulari del Lloc Web podrien ser emmagatzemades en un fitxer titularitat de White Summer en un futur.

Les dades de caràcter personal facilitades per els usuaris seràn utilitzades per atendre a les solicituds i consultes que ens poguessin arribar a través del formulari o altres medis de contacte disponibles en el Lloc Web. 

Tanmateix, aquestes dades podràn ser utilitzades per a la realització d’estadístiques anònimes sobre l’ús del Lloc Web.

Les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, amb caràcter general, no seràn cedides a tercers, a no ser que aquesta cesió estigui amparada legalment i sigui necessària per a prestar un servei solicitat per l’usuari, o si en el moment de recollida de les dades a través del Lloc Web s’indica que es cediràn a tercers determinats i les finalitats de la cesió. 

L’usuari es compromet a donar únicament dades completes  i veritables i a comunicar a White Summer qualsevol modificació de les seves dades personals perquè White Summer, en cas d’inclusió de les dades a un fitxer, pugui mantindre la informació continguda en aquests de forma actualitzada i lliure d’errors. En el cas que l’usuari aporti dades d’un tercer, l’usuari garantitza que ha informat a aquest tercer del disposat en aquesta política i que ha obtingut la seva autorització per facilitar les seves dades a White Summer per a les finalitats senyalades. 

L’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancelació i/o oposició mitjançant solicitud dirigida a info@whitesummer.es. La solicitud haurà d’indicar el nom i cognoms de l’usuari, domicili o correu electrònic a efectes de notificacions, fotocòpia del Document d’Identitat o passaport i indicació del dret que s’exerceix.

En el cas que l’usuari es registri com expositor o restaurador li serà d’aplicació la política de privacitat aplicable als expositors i restauradors disponible a la secció accés a  expositors.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR