Faq

Dubtes i tot el que has de saber referent al White summer 2017
 

 1. ¿En que consisteix el festival? 
  White Summer és un Festival que combina la última moda en gastronomía, shopping i cultura (concerts i espectacles). El Festival es desenvolupa en un ambient idílic, on es combinen les dunes verdes del Mas Gelabert amb la creativitat del festival.
   
 2. On i quan se celebra el White Summer 2017? 
  White Summer 2017 es celebrarà ininterrumpidament del 5 al 27 d’agost, de les 17 h fins la 1 h de la matinada. El lloc és la masia Mas Gelabert a Serres de Pals.
   
 3. On es celebra el festival? 
  Mas Gelabert Serres de Pals, Pals. 17256 Girona. 
   
 4. Es pot aparcar? 
  Sí, disposem de parking per a cotxes, motos i bicicletes. 
   
 5. Els nens han de pagar? 
  No, nens menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta. 
 6. Quin preu té l'entrada?
 7. Puc pagar amb targeta als diferents establiments presents al recinte del festival? 
  Els comerços i els espais de gastronomía accepten targeta així com la taquilla d’accés al festival. En el recinte del festival no hi ha cap caixer automàtic, les compres que es vulguin fer dins el recinte es podràn realitzar en efectiu i en targeta.
   
 8. Què faig si vull sortir del recinte i tornar a entrar?
  En aquests casos es pot sortir i tornar a entrar demanant un segell a qualsevol dels accessos que presenta el festival.
   
 9. Hi ha algún límit d’edat per entrar al festival? Poden accedir els animals de companyia?
  No hi ha cap restricció d’edat per entrar al White Summer. Els animals de companyia estàn permesos sempre i quan vagin lligats en tot moment, és obligatori portar bosses per recollir les necessitats de l’animal. Entre tots em de cuidar l’entorn que ens envolta.
   
 10. Què succeeix en cas de pluja? 
  Els dies de pluja o vent es continua amb l’activitat prevista, sempre i quan no hi hagi risc per el visitant o treballadors. Un cop s’ha accedit al recinte no es retornarà l’import de l’entrada en cas d’inclemences provocades per el temps.
   
 11. Puc conectarme a internet? 
  Sí, disposem d’una red WiFi gratuïta per a tots els visitants.
   
 12. Si durant la visita a White Summer perdo alguna cosa. 
  Tenim un servei d’objectes perduts, només has d’apropar-te al punt d’informació i allà t’atendràn. Una altre opció és enviar un correu a info@whitesummer.es i mirarem d’ajudar-te.
   
 13. Hi ha servei sanitari al festival White Summer?
  Sí, tenim un punt sanitari de primers auxilis. En cas de necessitat, dirigeix-te al punt d’informació i una persona de White Summer t’acompanyarà fins als sanitaris. També recordar que existeixen banys per a persones amb movilitat reduïda.
   
 14. Necessito d’una dieta especial en alimentació. Què puc trobar al White Summer?
  Existeixen diferents alternatives entre els nostres foodtrucks i restauradores que ofereixen desde menjar vegetarià a ecològica, sense gluten i/o vegana. 
   
 15. Però puc portar-me el menjar?
  No, està prohibit entrar menjar i beguda en el recinte. L’única excepció serà el menjar que portem per els infants o nens petits.
   
 16. Es pot fumar?
  White Summer se celebra majoritariament en un espai exterior on es pot fumar però està prohibit tirar les burilles a la gespa. Hi ha papereres i cendrers habilitats. 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis